Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Handen Vrij Paraplu, onderdeel van Echt Uniek gevestigd te Gorinchem. 

 Algemeen 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Handen~Vrij~Paraplu. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Handen~Vrij~Paraplu behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling en overeenkomst 

U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site. U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. U heeft 7 werkdagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. Handen~Vrij~Paraplu behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de door Handen~Vrij~Paraplu gestelde voorwaarden houdt. 

Prijzen en Betaling 

De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Handen~Vrij~Paraplu is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijs-informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. Handen~Vrij~Paraplu is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site. U kunt uw bestelling betalen via overschrijving of via iDEAL. U dient altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 7 dagen niet door Handen~Vrij~Paraplu ontvangen is, ontvangt u eenmalig per e-mail een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 10 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd. 

Annulering 

Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit te melden per e-mail aan info@handenvrijparaplu.nl 

Levering 

Bij bestelling via de site dient u rekening te houden met een levertijd van enkele werkdagen (2 á 3). Deze levertijd geldt voor de artikelen die op voorraad zijn. Zodra Handen~Vrij~Paraplu uw bestelling heeft ontvangen, krijgt u van Handen~Vrij~Paraplu bericht wanneer uw bestelling bezorgd zal worden. De bezorging vindt plaats door PostNL en daarmee zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. 

Retourneren 

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 werkdagen de tijd om de artikelen te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden. U dient de retournering per e-mail aan Handen~Vrij~Paraplu bekend te maken door een e-mail te sturen naar info@handenvrijparaplu.nl. De artikelen worden alleen retour genomen als aan onderstaande voorwaarden voldaan wordt:

-          de artikelen dienen bij Handen~Vrij~Paraplu gekocht te zijn;

-          de artikelen dienen onbeschadigd en ongeopend te zijn;

-          de artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje;

-          de artikelen dienen in de originele verpakking en met een degelijke verpakking teruggestuurd te worden;

-          het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. (Onvoldoende gefrankeerde verzendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd). 

Vermeldt duidelijk uw naam en adres op de retourenvelop. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) zal binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden.

Artikelen die persoonlijk zijn gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden!

Privacy 

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het Handen~Vrij~Paraplu-klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Handen~Vrij~Paraplu verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt. 

Copyright 

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Handen~Vrij~Paraplu gebruikt worden. Alle rechten zijn voorbehouden aan Echt Uniek gevestigd te Gorinchem. 

Klachten

Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@handenvrijparaplu.nl.  

Betaalmogelijkheden

Vooraf overmaken

IBAN: 

Ten name van Echt Uniek

Onder vermelding van het ordernummer 

Betalen met iDEAL of Bancontact - Mister Cash

Indien u de bestelling komt afhalen (alleen mogelijk op afspraak) dan is het tevens mogelijk om contant af te rekenen.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2008 - 2024 Handen Vrij Paraplu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel