Houten kist met deksel 60x40x23

Artikel 11 van 24
€ 42,95 (inclusief btw)

Deze houten kist met deksel heeft als buitenmaten een afmeting van circa 60x40x23 cm (LxBxH) en is gemaakt van grenen hout. De afgeronde hoeken zijn getand in elkaar gezet. Dit geeft het houten kistje een extra stevigheid.

Natuurlijk is dit houten kistje super leuk om cadeau te geven en ook erg geschikt voor een kerstpakket of als relatiegeschenk. Wil je graag een naam, logo of andere afbeelding op geprint of gebrand hebben dan is dat ook mogelijk.

Deze grote houten kist met deksel heeft aan de achterkant (aan de lange zijde) 3 scharnieren. Tevens is deze aan de binnenkant voorzien van een lintje wat ervoor zorgt dat de deksel mooi omhoog blijft staan als deze wordt geopend. Aan de onderkant van de kist zitten, in tegenstelling tot de andere houten kistjes met deksel van dit genre, geen latjes die als pootjes dienen.

Houten kist met wieltjes

Wil je graag toch pootjes onder deze grote houten kist of heb je liever een houten kist met wieltjes? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Deze worden er dan speciaal opgemaakt. Houd dan wel rekening met 1 werkdag extra levertijd.

De pootjes die hiervoor onder de kist gemonteerd worden zijn voorzien van een sterke plastic uitsparing waar de wielen ingeklikt kunnen worden. Let op: Om beschadiging tijdens het verzenden te voorkomen worden de wielen los meegeleverd en dienen na ontvangst zelf erin geklikt te worden. HIervoor dient de kist op de deksel op een stevige ondergrond gelegd te worden en moet aardig wat druk gegeven worden om de wielen vast te klikken. Dit zorgt ervoor dat de wielen goed vastzitten en niet onverwachts er onderuit kunnen vallen bij het verplaatsen van de kist.

Andere houten kistjes

Een houten kistje net zoals deze, maar dan in een andere maat? Of toch een andere vorm van een houten kistje met deksel? Neem dan even een kijkje bij de andere houten kistjes met deksel.

Specificatie Omschrijving
Lengte 60 cm
Breedte 40 cm
Hoogte 23 cm
© 2008 - 2024 Handen Vrij Paraplu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel