babyandallbag.jpg

Luiertas en babydrager in één 

 

 

 

 

 

baabschouder.jpg De Luiertas

Als een luiertas kunt u in de Baby and All Bag al uw essentiële spullen meenemen. Of dit nu uw persoonlijke spullen zijn, uw baby spullen of een mix hiervan. De Baby and All Bag heeft genoeg vakken om uw spullen afgescheiden en georganiseerd op te bergen.

 

baabplusbaby.jpgDe Heup zitter

Zonder rompslomp is uw favoriete tas nu een heup ondersteuner. In deze positie wordt het gewicht van de baby ondersteund door de band over uw schouder en uw arm houdt het kind dicht tegen u aan. Deze positie is ideaal voor peuters die de ene minuut willen lopen en de andere minuut weer gedragen willen worden.

baabheup.jpgDe handen vrij heup drager

Wat als u uw beide handen nodig heeft om uw tassen te dragen, of het huiswerk of de tekeningen aan te pakken van uw oudere kind dat net uit school komt? Met een paar clips wordt de klep van de tas een rug ondersteuning, zodat u uw kind makkelijk handen vrij kunt dragen. De dubbele band over de schouder kan gesplitst worden, voor het verspreiden van het gewicht, waardoor het dragen nog comfortabeler wordt.

 

baabbabybuik.jpgDe handen vrij buik drager  

De schoudertas kunt u gemakkelijk veranderen in een buikdrager. Op deze  manier kunt u het gewicht van uw kind verdelen, door de banden over beide schouders te plaatsen.  

 

Klik hier voor een instructie filmpje van de Baby and All Bag.

baabprijzen.jpg

        

 

 

 

 

 

 

 

Soms moet u even snel een klein boodschapje doen of ergens even snel naar toe (bijv. consultatieburo / ouder kind uit school halen etc.). Dan is het altijd een heel gedoe om alles voor uzelf en uw baby mee te slepen en dan ook nog "even snel" een kinderwagen te moeten pakken. Met de Baby and All Bag hoeft dat niet meer. In één greep heeft u de tas met wat babyspullen erin (luiers / natte doekjes / flesje / speentje / speeltje / slabbetje / lepeltje / fruit ) en bijvoorbeeld uw autopapieren, autosleutels, telefoon en portomonee. Alles past makkelijk in de tas.

Met een simpele aanpassing kunt u de tas transformeren tot een babydrager en met nog één simpele aanpassing kunt u de tas transformeren tot een handenvrij babydrager. Op deze manier heeft u de baby bij zich, hoeft u de baby niet met eigen armen te tillen en heeft u altijd nog de handen vrij om even dat artikel te betalen bij de kassa. Als u de voorvakken en zijvakken gebruikt van de tas, terwijl de baby er op zit, kunt u hier gewoon nog bij. Handiger kan eigenlijk niet!

 

 

Wilt u de Baby and All Bag in uw eigen (web)winkel verkopen, neem dan contact op.

 • -60%

  Luiertas en babydrager in één
  Luiertas en babydrager in één

  Handige luiertas, waarmee u ook uw baby kunt dragen.

  € 49,95 € 19,95
 • Tijdelijke aanbieding!

  Luiertas met NAAM
  Luiertas met NAAM

  Deze Baby and All Bag luiertas is voorzien van een naam.

  Een leuke, originele tas, die niet alleen uw belangrijke spulletjes draagt, maar ook uw baby als dit nodig is!!!

  U kunt kiezen uit de volgende kleuren:

  ∙ Zilver
  ∙…

  € 69,95 € 34,95
© 2008 - 2021 Handen Vrij Paraplu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel